Tia.

Full fart dagen lang.
Full fart dagen lang.

Mitt navn er Tibia the Goddess og Games. Til daglig går jeg under navnet Tibi, Tia og Titi. Jeg vet at kjært barn har mange navn, og jeg hører som oftest når matmor/far snakker til meg.

IMG_3870

Jeg er datter til Ronja, og har fått lov å bli boende sammen med mammaen min. Sistemann i en søskenflokk på 5, men selv om jeg var sistemann, så var det mange som ønsket seg meg til hjemmet sitt. Hørte matmor og matfar snakke sammen da vi var 5-6 uker gamle, de hadde vist store problemer. Store problemer med å finne hjem til oss små, det var for mange som ville ha oss. Det var rett og slett veldig mange matmammaer og matpappaer som hadde lyst på en sånn brun sjarmør, slik vi Fielder er. Og noen av dem hadde vist ventet veldig lenge, opptil over ett år hørte jeg. Men matmamma og matpappa fant fine hjem til søskna mine, etter mye vurdering.

IMG_3587

I skrivende stund er jeg 5 mnd gammel, nesten like mørk som pappaen min, men litt blondt hår har jeg fått fra mamma også. Jeg er snart like høy som mammaen min, men ikke like tung. Og her har jeg fått min egen side, som jeg skal prøve å skrive litt på innimellom. Men jeg er veldig aktiv, så ikke alltid jeg har tid til å skrive altså, men litt innimellom skal jeg få inn her.

Sist helg var mamma og jeg på ett rart sted, matmamma (heretter mm) pakket bilen sent lørdag kveld og vi sto opp tidlig søndag morgen, vi skulle på tur. Mamma og jeg ELSKER å kjøre bil, så vi måtte passe på at mm huska oss.

Vi skulle på utstilling sa mamma, for mamma hadde fått på seg en rød og fin frakk og det pleide ho å få på seg når det var skjønnhetskonkurranse på gang. Jeg hadde ikke fått sånn på meg, men så skal jo ikke sånne små barn som meg måtte pynte oss så mye heller da.

Da vi omsider var kommet frem, så fikk jeg se at broren min også var der. Det var så gøy å se han igjen, også at vi var to som skulle vise hvor fine vi var. Det var først opp på ett bord, så vi kom veldig nærmere dommeren og ho skulle få se nøye på oss. Og da ho hadde sett nøye, fikk jeg en god klem og masse kos. For jeg likte dommeren og ho likte meg, og sånn å vise seg frem er jo bare gøy det. Var sant som mamma sa i bilen, bare gøy, men litt slitsomt på utstilling.

Dette var min første utstilling, av mange, hørte jeg mm sa, det skulle bli flere etterhvert. Og det siden jeg fikk en sånn gul lapp, og alt var bare helt kjempebra. Dommerdama som prøvde å spise meg opp som om jeg var en sukkertopp, hadde skrevet så mye fint om meg på den lappen. Også fikk jeg sløyfe, min første sløyfe. Og ikke nok med det, fordi at dommerdama hadde skrevet så mye fint om meg, så kunne mm hente en gave til meg fra ei annen dame, og den gaven var en liten leke med pipe i. Utstilling er jo bare gøy 🙂

IMG_4075IMG_4079