Kjøpe valp hos oss.

Siden dere leser her, regner jeg med at Field Spaniel er ett ønske.
309857_10150415987610915_384280501_n
Ronja valp

Litt om hva vi tilbyr:

Våre valper leveres ferdig registrert i NKK før levering.

De vil ha vert hos veterinær for helsesjekk, ID-merket (chip) og fått anbefalt vaksine, før levering.

Valpene er behandlet for innvollsorm (som anbefalt fra veterinær), før levering.

Valpene er forsikret i Agria mens de er hos oss. Dere får med ett tilbud om videreføring av forsikring hos Agria, og slipper da karenstiden på ca 20 dager.

Dere får også med en «startpakke» som består av valpefòr, leke, teppe fra valpekassa, og ei mappe med veterinærattest, NKK-kjøpsavtalen, Agria forsikringspapirer og annen viktig informasjon som pelsstell o.l.

Dere får også 1 års medlemskap i både Field spaniel klubben (Sverige) og NSK (Norsk spaniel klubb), avdelingene har ofte både treninger og kurs for medlemmene sine.

Vi tilbyr oppfølging av valpen deres så lenge dere ønsker. Vi vil hjelpe dere og kurse dere i å klippe valpen deres, frem til den er 1 år. Etter det finner vi ut av det. Vi veileder og kan hjelpe til med trening innen apport, jakt, lydighet og lignende.

Også hva vi ønsker fra valpekjøper:

Valpene skal HD røntges ved 1 års alder og vi har ett stort ønske om at de også blir øyelyst. Dette for å kunne kartlegge rasens utvikling og en svært viktig del for å opprettholde en sunn rase, som vi håper dere er med på å bygge videre.

Valpen må sosialiseres og miljøtrenes riktig, dette er noe bl.a. valpe- og hverdagslydighets-kurser er fine til. Vi ønsker at dere er aktive med valpen/hunden deres i dens vokse alder, gjerne i form av en eller annen sport som lydighet, spor, jakt, agility el.l. og også utstilling ser vi gjerne at dere prøver dere på. Veiledning og hjelp fra oss skal dere selvfølgelig få.

Vi ønsker å bli kjent med dere, så er også hyggelig om dere kommer en tur på besøk. Vi pleier å be alle som er intr i valp en tur på besøk før valpene er kommet. Litt for at valpemor skal få hilse på dere og bli kjent med dere før ho har valper å passe på, og for at vi tidlig skal kunne få ett inntrykk av hva type valp som passer dere.

Field Spaniel miljøet er et lite, men godt miljø med hyggelige mennesker og hunder, og vi har plass til flere.

Ta gjerne kontakt, og er fint om dere skriver litt om hva dere kan tilby en valp, slik som: Hvordan blir valpetiden? Hva av aktivitet dere ønsker å gi hunden? Erfaring med hund fra før? Hvor dere bor? Litt om familien osv.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Field familien vår!

314399_10150413290875915_22443443_n
Ronja valp